Pattaya - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Han Sjoerdsma - WaarBenJij.nu Pattaya - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Han Sjoerdsma - WaarBenJij.nu

Pattaya

Blijf op de hoogte en volg Han

03 Februari 2022 | Thailand, Pattaya

Vandaag een reisdag, niet al teveel te vertellen. Na een lekker ontbijt pak ik mijn tas in, ik ga vertrekken. Marcel maakt de rekening op, voor drankjes, 2 lekkere maaltijden, huur van de brommer en de taxi naar het vliegveld mag ik B1330 afrekenen. Met plezier. Ik ga dit adresje ook gebruiken voor volgende verblijven in Chiang Mai. De taxi brengt me naar het vliegveld "Departures Domestic". Na de gebruikelijke veiligheidscontroles zit ik een uurtje bij de gate, voordat we instappen. 12.50, we vliegen op tijd. Ik heb niemand naast me, lekker rustig. Onderweg kijk ik een uurtje Netflix, die serie schiet maar niet op :) In Pattaya wacht Henrich op me. Een oude kennis die hier al ruim 20 jaar renteniert. Hij is inmiddels 68. We rijden in zijn prettige Jaguar naar zijn appartement. Op de 15 verdieping is het uitzicht altijd mooi. We kletsen een boel bij onder het genot van een drankje en genieten van een mooie zonsondergang. Daarna eten we een hapje bij Cabbages and Condoms, een restaurantketen met een sociale boodschap. Ze ondersteunen diverse lokale goede doelen en de oprichter vond destijds dat condooms net zo bereikbaar en verkrijgbaar moesten zijn als kool. Bij het afrekenen worden ook twee condooms meegegeven. Gelukkig aardbeiensmaak, geen kool. Op het balkon kletsen we nog even door. Ik mag de brommer lenen van zijn overleden vriendin. Morgen dus eens iets verzinnen om rond te rijden.

• 03 Februari 2022 - 17:49

Dian :

Ohhh Henrich, geef hem een dikke knuffel van mij. Tell him I didn't forget the Cabbages and Condoms. :)

• 03 Februari 2022 - 17:50

Dian :

Jij slaapt in mijn bed!!!

• 05 Februari 2022 - 15:04

Willemijn:

Veel plezier met Henrich!
    Wat een mooi uitzicht zeg!!

• 06 Februari 2022 - 00:53

Cindy:

Hahaha condooms bij de rekening!!