18 februari 2010 - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Han Sjoerdsma - WaarBenJij.nu 18 februari 2010 - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Han Sjoerdsma - WaarBenJij.nu

18 februari 2010

Door: Han

Blijf op de hoogte en volg Han

18 Februari 2010 | Thailand, Bangkok

De ochtend is standaard, behalve dat ik "al" om 11:00 in BoBae ben. We drinken koffie en zij ontbijten in Prince Palace. Daarna gaan we via de parkeergarage op de 7e en de trap naar de 6e en bovenste verdieping van de kledingmarkt. Dit is Petra's domein, en wij honoreren dat graag. Tijdens het afstropen van de enorme groothandelsmarkt met talloze winkeltjes maken we zelfs nog tijd en plaats voor een maaltijd. Om een uur of half vier zijn we halverwege, maar veel winkeliers gaan al opruimen. Ze beginnen 's morgens heeeeel vroeg. Ik neem ze mee naar de kanaalboot en we gaan naar Pantip Plaza, waar ik nog een laatste bestelling "original copy" software probeer te kopen. Bijna alles lukt. We lopen om Siam Centre heen en pakken de skytrain naar hun hotel. We drinken wat en in een ander eethuisje aan de straat eten we ons laatste maal samen. Wij hebben altijd veel om over te praten, we kennen van elkaar ook heel wat avonturen... Zij gaan bijtijds het hotel in en ik ben nog een uur onderweg naar mijn stekje. In de taxi heb ik een gezellig telefoongesprek, dat is prettig. Gelukkig kan ik de verzending van de vanmiddag aangekochte software bij Henk en Petra laten, ik zie er geen kans meer toe. In mijn kamertje ga ik eerst online, daarna pak ik mijn bagage definitief in. De wekker staat al op 08:00, tijd om te douchen en naar de kroeg (CL, waar anders?) te gaan. Mijn afscheidsborrel na bijna twee maanden intensief leven en genieten.

• 18 Februari 2010 - 16:25

Hesther:

He Han,
    goede reis terug he, ik hoop dat het ietsjes soepeler verloopt dan wendy haar trip terug
    knufffff
    we gaan je zien weer, je zal dan wel een skipak aanhebben lol, want het is hier nog steeds koud

Ruud en Hesther

• 18 Februari 2010 - 16:58

Wendy :

Hey lief, wens je voor morgen een hele goede reis. Kom veilig thuis en trek de borstrok en lange onderbroek maar vast uit de motteballen;-)Oh ja, doe geen twijfelachtige dingen in je koffer....

• 18 Februari 2010 - 17:37

Dionne:

hele goede reis terug naar het koude kikkerlandje
    we gaan je gauw weer zien

groetjes dionne xxx

• 18 Februari 2010 - 18:44

Ma Tonny:

Bon voyage !

• 18 Februari 2010 - 22:19

Dian :

Hai Lieverd,

Ik wens je ook een hele voorspoedige terugreis en stop je trui maar bovenin je tas, want Wendy heeft gelijk, je zal het nodig hebben.

xxx
    Dianca

• 19 Februari 2010 - 18:51

Loedertje:

Haai Han, wens je een goede reis terug zonder obese/terroristische/flatulante medepassagiers... knuffel

• 21 Februari 2010 - 14:48

Petra & Henk:

Heej Han, hoe gaat 'ie? Al een beetje aan het afkicken? Ach ... Nl is zo slecht nog niet, toch? Het is hier hartstikke warm, teveel en te lekker eten, allemaal mooie .. nou ja, je weet wel. We hebben trouwens in Jomtien een straatje gevonden met 100 pannenkoekenbakkers. Tot laterrr !!