14 februari 2010
Door: Han
Blijf op de hoogte en volg Han
14 Februari 2010 | Thailand, Chiang Mai
Voor het ontbijt ga ik eerst de brommer inleveren. In vier dagen bijna 500 km., dat was lekker. Daarna moet ik de kamer uit. Ik laat alle bagage bij de zusters hamster achter en ga wat wandelen. In een tasje heb ik de handdoek die Mike in de kamer in CL achterliet en die ik heb gebruikt en laten wassen. Ik zoek hem op in Topnorth, waar de receptie hem belt. We besluiten een stukje te gaan lopen en komen achterin TaPhae Road een leuke zondagsmarkt tegen. Uiteindelijk besluiten we ons middagje met een farewell biertje (twee) in het barstraatje. Hij gaat een uurtje slapen en ik ga naar de trein. Die vertrekt precies op tijd. Ik zit tegenover een aardige Britse gast die met een vriendin op reis is. We eten lekker, drinken er eentje en babbelen wat af. Eens kijken of ik later nog online kan komen...
14 Februari 2010 - 17:18
Ma Tonny:
Nog heel veel plezier de laatste dagen. Hoop je aan 't eind van de week weer te horen.
Groeten uit besneeuwd Voorburg -
15 Februari 2010 - 12:31
Henk:
Hoi Han, nog even en dan komen we je aflossen .. ;-) We hebben je een mailtje gestuurd om te zien of we mekaar nog even kunnen zien.
Tot straks, Henk & Petra