6 februari 2010 - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Han Sjoerdsma - WaarBenJij.nu 6 februari 2010 - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Han Sjoerdsma - WaarBenJij.nu

6 februari 2010

Door: Han

Blijf op de hoogte en volg Han

06 Februari 2010 | Thailand, Bangkok

Gisteren is er niet veel gebeurd. Dus ook niet veel te melden. Mijn voetjes hebben pijn. Bij CL is de deur dicht, crisis !! Ik mag als enige wel naar binnen en er wordt zelfs een ontbijtje voor me gemaakt. Blijkt dat de "princess of the day" ziek is. Rustig aan gedaan, wat sjoppen, 's middags bij Green Wood travel binnengestapt voor een biertje met Ernst-Otto. Vrouw en dochters zijn er ook, dochters op internet, Ernst en Add werken eigenlijk gewoon door. Tegen 21:00 ga ik een hapje eten, biertje in CL en op het moment dat ik wil gaan tikken gaat in mijn hoofd het licht uit. Plof.
Ik word om 08:00 wakker naast de laptop, die gelukkig niet meer online is. Ik ga ontbijten in CL, nieuws lezen, krantje en websites. Ik babbel wat met een Portugees, die naar de weekendmarkt wil. We gaan samen, taxi, boot, skytrain. We zien weer van alles, van katjes tot slangen, van vers sinaasappelsap tot gegrilde garnalen. Wel gezellig, weer eens iets samen met iemand... Daarna hapje bij CL. Mijn tripje Chiang Mai gaat niet lukken, de trein is vol. Of het ook op een andere dag kan, lees ik in sms van Ernst. Dat kan, want een Nederlandse Mike heeft wel een kaartje, maar ook nog een reeds betaalde airco kamer in CL. Die kan ik dus gebruiken, prettig geregeld. Ik ga even douchen en verhaaltje tikken. Tijdens het tikken gaat mijn lampje alweer wat uit.

• 07 Februari 2010 - 11:17

Jolanda:

Die Gamba's heerlijk.
    En dat het lampje af en toe uitgaat, Ja dat kan. Door vele intensse ondervindingen. En de vermoeidheid....
    Nou man, geniet nog ff lekker.
    Voor je t weet zit je weer in dit kleine landje je te "vervelen"

liefs Jo